Vintage tøj til enhver anledning

Ideen om JC Vintage udsprang af et godt kammeratskab med rødder dybt i Thy, hvor vi begge deler den samme kærlighed og passion for Thy, som for vintagetøj.
Hos JC Vintage kan du købe lækkert vintage tøj til enhver anledning. Vi har kunder i hele Danmark, der finder tøj her til både hverdag og fest.
 Er du på udkig efter tøj til dagligdagen, der ikke ligner det, alle andre går i, så kan du finde det her. Du finder også smukke kjoler til festlige lejligheder, f.eks. galla, konfirmationer og bryllupper.
Find også lækre accessoires, der kan pifte dit outfit op, uanset hvad det skal bruges til. Med vores vintage tøj og tilbehør, kan du skabe din helt egen personlige stil.

Det miljøvenlige valg

Vintage tøj har altid eksisteret på forskellige måder, men over de seneste år, er det blevet mere og mere populært at shoppe vintage og second hand.
 En del af grunden er helt sikkert, at vintage tøj er et mere miljøvenligt alternativ til nyt tøj.

Modebranchen er en af de helt store klimasyndere og fast fashion gør stor skade på vores miljø.

Derfor bør vi alle bekæmpe overforbruget og forsøge at undgå at købe nyt tøj. Har man alligevel lyst til skifte ud i garderoben, er det oplagt at gå efter vintage tøj. Jo flere gange et stykke tøj bliver brugt, jo mindre belaster det vores klode.

 

Unikke styles til enhver hos JC Vintage

En anden god grund til at købe vintage tøj er, at du kan få en helt unik garderobe fyldt med styles, der ikke ligner dem, der kan købes i andre butikker. Du skal ikke bekymre dig om at dukke op til en fest med samme kjole på som en anden, og du har mulighed for at finde tøj, der ikke kan opstøves andre steder.

Gå på opdagelse i vores store udvalg og find lige det vintagetøj, der passer til dig. Vi har noget til enhver smag, så du kan helt sikkert finde din næste kjole, trøje eller noget helt tredje her.
    
Vintagetøj er på de seneste år blevet mere og mere populært "Den nye fremstormende trend har to skolekammerater fra Sydthy opdaget, og de er nu ved at opbygge en vintage-tøjforretning : JC Vintage på Sølystvej uden for Bedsted". Sådan står der skrevet i artiklen om JC Vintage.
  
 "Vi vil bare gøre tingene på vores måde. De første 60 handler vi foreløbigt har lavet har vist at vi kan få en god forretning, siger de to der naturligvis selv går i vintagetøj fra 1980’erne og 1990’erne".
 
Læs hele artiklen fra Nordjyske her.
 
 Jonas Silkjær Hansen, Vestervig (tv.) og Casper Næsager Nielsen, Bedsted, har succes med salg af Vintagetøj i fritiden i deres firma JC Vintage. Foto: Ole Iversen
 
Vores vision for JC Vintage er, at sørge for netop DU kan se godt ud med god samvittighed, hvilket også gør, at vi derfor vægter genbrug som vores første prioritet.
 
Vi vil gerne være med til at skåne miljøet så godt som vi kan, og derfor sælger vi det her fantastiske vintagetøj, som allerede findes i stedet for at producere helt nyt tøj - vores tøj rummer allerede en historie fra 80’erne og 90’erne, som langt fra er slut.
 
Hos os kan du handle nemt og sikkert samt købe til billige priser og få en hurtig levering.
 
Vi sørger for, at du har den varmeste garderobe i din omgangskreds, hvor du kan gå ned af gaden og føle dig som en ener.
 
 Vi håber selvfølgelig, at vi har vakt din interesse, så hop ind og følg med i vores hverdag på vores sociale medier, hvor vi opdaterer dig med billeder, fede styles og meget mere...
   
   
 
 
 

FØL VORES VIBES HER