Generelle oplysninger

JC Vintage I/S
Sølystvej 1
7755, Bedsted Thy
CVR nr.: 42226384
Telefon: 20271810
E-mail: jc-vintage@hotmail.comBETALING

JC Vintage I/S modtager betaling med VISA, Mastercard, PayPal, AMEX, Apple Pay, Bancontact, Google Pay, iDEAL, Maestro og Shop Pay Bankoverførsel. Betalingen vil først blive trukket på din konto, når varen afsendes. Alle beløb er i DKK. Danske kroner og incl. moms.LEVERING

JC Vintage I/S tilstræber at afsende ordre indenfor 24 timer efter bestilling.
Vi sender til hele Danmark med DAO. Fragtpriser fra 40 kr. Varer vil blive leveret på leveringsadressen, der angives ved bestillingen medmindre andet er aftalt.
Vi leverer ikke til udlandet (gælder også Færøerne og Grønland).
Vi sender varer alle ugens dage. Din vare vil i følge DAO blive leveret indenfor 2-4 dage efter afsendelsen.REKLAMATIONSRET

Der gives 2 års reklamationsret i henhold til købeloven. Vores reklamationsret gælder for fejl i materiale og/eller fabrikation. Reklamationen gælder ikke fejl eller skader begået ved forkert håndtering af produktet. Du skal reklamere i "rimelig tid" efter du har opdaget manglen/fejlen. JC Vintage vil ikke dække returneringsomkostninger. Reklamationsret er den ret, købeloven giver dig, til at klage over fejl og mangler ved varen. Ordene garanti og reklamationsret bruges ofte i flæng, men de betyder noget forskelligt. 

 

GARANTI

Vi tilbyder ikke garanti på vores produkter, da det er brugte varer. Garanti er noget, som sælgeren eller producenten kan vælge at give dig. Ordene garanti og reklamationsret bruges ofte i flæng, men de betyder noget forskelligt. 


RETURRET

Der gives 14 dages fuld returret på varer købt i vores webshop.
Perioden regnes fra den dag;
- Hvor du modtager ordren.
- Hvor du får den sidste vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om flere forskellige varer, bestilt i én ordre, men leveres enkeltvis eller af flere omgange.
Returneringsomkostninger skal du selv afholde. Ønsker du at sende varen retur til os, skal du blot følge guiden her.
Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen, uden samtidig at give tydelig meddelelse herom. Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering og til, vi har modtaget den retur.


VARENS STAND VED RETURNERING

Det vigtigste ved returnering af din vare, er at den har samme stand som du modtog den. Hvis dette ikke er tilfældet, kan du blive nægtet fuld tilbagebetaling. For at modtage hele købsbeløbet retur må du altså afprøve varen uden egentlig at tage den i brug.

Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, hvorpå den fungerer. Du kan med andre ord prøve varen, som hvis du prøvede den i en fysisk butik.

 

TILBAGEBETALING

Fortryder du dit køb, får du naturligvis det beløb, du har indbetalt for varen retur.
I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet.
Ved anvendelse af fortrydelsesretten, refunderes alle betalinger modtaget fra dig, undtaget leveringsomkostninger. Tilbagebetaling gennemføres med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet.
Vi kan tilbageholde beløbsrefunderingen, indtil vi har modtaget varen retur, med mindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den.

KLAGEMULIGHEDER


En klage over en vare eller tjenesteydelse kan indgives til Center for Klageløsning, Nævnenes Hus, Toldboden 2, 8800 Viborg.
Du kan klage til Center for Klageløsning via Klageportalen for Nævnenes Hus.

Hvis du er forbruger med bopæl i et andet EU-land, kan du angive din klage i EU Kommissionens online klageplatform.
Platformen findes her: https://ec.europa.eu/consumers/odr/
Angiver du en klage her, skal du oplyse vores E-mail adresse:

jc-vintage@hotmail.com